Bel Ons: +31 84 0030930

info@grijzeroodstaartpapegaai.com Rotterdam, Nederland

Manus de papegaai. Het is maandagmorgen de doek gaat eraf en praten maar en praten en praten maar

http://www.geergreetje-gitaarles.nl voor een overzicht van filmpjes van Manus ga naar onze website, kijk onder lessen onderaan in de lijst met aanklikbare linken. Ook welkom op https://www.facebook.com/manusdepapegaai/ Groetjes Geer en Greetje

11 Responses so far.

 1. TATTOBOY24 schreef:

  haha o o denhaag gaaf

 2. Jeroen Tel schreef:

  Why cage a bird like that… it's only talking because it wants to be free. Let it out of it's cage!!! FFS!

 3. Marianne Roza schreef:

  het is een gezellige papegaai Manus ik kan uren naar hem luisteren zo leuk vind ik hem

 4. Nathalie prins schreef:

  ik zou heel graag met mijn mini [witbuik ]papegaai langs willen komen Storm kijkt zijn ogen uit en zegt nu schatje en yes en ja zeker ,heel leuk om te zien en omdat ik AlS spierziekte heb gaat praten minder .maar manus praat heel duidelijk geweldig

 5. GerritDeSlayer schreef:

  XD manus is veel leuker dan mijn papagaai XD. mijne zegt maar soms zinnen meestal woorden. zei die laats homo tegen me. ik ze nee ik ben geen homo. zeg mn papagaai weer: dat ben je wel XDXD. mijn mond stond er open van

 6. Jack Abercrombie schreef:

  zo..die heeft een heel woordenboek opgeslagen…Stir it up!…De Mijne zat heel verbaast te kijken naar de video…Ze was er stil van!!

 7. Bruidsfotograaf Utrecht | Trouwfotograaf Utrecht | Ashvin schreef:

  Fantastische! Ik heb er zelf 2. Het mannetje praat fantastische en doet echt stemmen na, terwijl het popje werkelijk alle geluiden na kan bootsen. Helaas praten ze alleen als we de kamer uit zijn in tegenstelling tot mijn ara en amazone.

 8. Hanni Houtman schreef:

  geweldig wij hadden ook een grijze roodstaart, maar die is dood, wel oud geworden hoor.

 9. esmiralda ivens schreef:

  vind Manus zo gaaf heb zelf ook 2 grijsroodstaart papagaaien. alleen de ene is zo kletser zo leuk en luistert graag naar Manus

 10. Tanya Schouten schreef:

  ik blijf toch een grote fan van Manus, draai het dagelijks af. nu sinds 2 dagen een amazone papegaai in huis van 4 jaar oud en luisterd helemaal in trans naar Manus.
  Mijn vorige papegaai grijze roodstaart was ook al fan.

 11. kibjes herjes schreef:

  welk liedje wil je horen? oh oh denhaag LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.