Is jouw papegaai goed ingeburgerd als huisdier?

IN 7 STAPPEN NAAR EEN GEHOORZAME GETRAINDE GELUKKIGE GRIJZE ROODSTAART PAPEGAAI

HOE DE COMMERCIE, JE DIERENARTS EN JIJZELF ERVOOR ZORGEN DAT JE MAAR BLIJFT AANMODDEREN (VAN DE REGEN IN DE DRUP BELANDT). MIJN DOELTREFFENDE, NO-NONSENSE METHODE OM VOOR ALTIJD AF TE REKENEN MET ONBEGRIP EN PROBLEEMGEDRAG BRENGT HET BESTE UIT HET LEVEN VOOR JOU EN JE PAPEGAAI NAAR BOVEN!

HERKEN JIJ JE IN EEN OF MEERDERE VAN DE
ONDERSTAANDE PUNTEN?

Dan wil ik je dringend adviseren mijn verhaal te lezen. Het bespaart je veel frustratie, geld en valse hoop. Het laat je zien dat er licht aan het eind van de tunnel is...

 • Je vogel is (veel) vaker moe en lusteloos dan je zou willen

 • Je vogel is vaker angstig dan je zou willen

 • Je verlangt vaak wanhopig naar een oplossing voor je papegaai

 • Je papegaai wil maar met 1 persoon in de familie vrienden zijn

 • Je papegaai zit eigenlijk vaker in de kooi dan dat hij er uit is

 • Je papegaai poept alles onder als hij los is

"Magische trucs bestaan niet. Smeer dit op de veren, geef hem dit te eten, zeg 100 keer stop, wees super lief, laat hem luisteren naar deze speciale papegaaienmuziek (etc. etc.) en je vogel zal zich voorbeeldig gedragen, is simpelweg onmogelijk"

HET TRIESTE VERHAAL VAN MARIJKE EN HAAR GEKORTWIEKTE GRIJZE ROODSTAART PAPEGAAI
(IS HET OOK OP JOU VAN TOEPASSING?)

“Ik heb alles geprobeerd, maar niks werkt.” Het is een uitspraak die je als papegaaiendeskundige keer op keer te horen krijgt tijdens gesprekken met cliënten. De opsomming van ‘oplossingen’ die niks hebben opgeleverd heeft vervolgens impact. Op de een of andere manier is het verhaal van Marijke Snijders me altijd bij gebleven. Zij schreef het volgende:

“Wat ik heb geprobeerd om Chico los in huis te houden? Wat niet? Op hoge toon praten, belonen, respecteren als hij niet wil, de duurste pellet voeding, geen pinda's, grote touwen opgehangen, afwisselend speelgoed in de kooi voor als ik weg ben, de radio aan als ik weg ben, naar een papegaaien workshop geweest, een peperduur tuigje gekocht, een nog duurdere rugzak aangeschaft, nooit bakken of braden in zijn buurt, speciale papegaaien spray voor de veren, appelazijn, wandelen, slaapmuziek, homeopathische middelen, kooi van kamer veranderen, psychologische ondersteuning en laten Kortwieken.”

Rigoureus onklaar gemaakt
Uit deze hele opsomming bleef vooral het 'rigoureus kortwieken' mij bij. Ik zag het voor me. Hoe iemand – volledig ten einde raad en na het uitgeven van een klein fortuin – haar toevlucht zoekt bij een onomkeerbare verlammende ingreep. Zou het geholpen hebben? Natuurlijk niet! Marijke's portemonnee was weer een stukje leger en haar wanhoop weer een beetje groter.

Google onthult de pijnlijke waarheid
Het verhaal van Marijke staat helaas niet op zichzelf. Google voor de grap eens op “kortwieken” en “alles geprobeerd”. Je vindt meer dan 7900 verhalen van mensen die hun frustraties delen. Deze mensen zijn:

– vaak jarenlang aan het lijntje gehouden met mooie beloftes;
– een kapitaal kwijtgeraakt zonder een steek verder te komen;
– elk spoortje hoop verloren na talloze teleurstellingen op rij.

 

 

 

Mijn vraag aan jou
Ben jij ook een Marijke? Probeer jij ook al lange tijd – zonder succes – je vogel in het gareel te krijgen en heb je van alles geprobeerd? Dan zou ik tegen jou hetzelfde willen zeggen als ik tegen Marijke heb gezegd:

“Stop vandaag nog met pappen en nathouden”

99% van de oplossingen tegen moeilijk of niet handelbare papegaaien werken niet, omdat ze zich niet richten op de echte oorzaken van het probleem. Waarom? Gedragsproblemen bij papegaaien zijn inmiddels ‘big business’ en bedrijven zijn er helemaal niet bij gebaat dat de echte oorzaken van van papegaaien gedragsproblemen opgelost worden. Ze willen klanten! Het liefst voor het leven.

Zelfs dierensartsen – waarvan je beter zou mogen verwachten – hebben er een handje van om onder het motto ‘dan zijn we er vanaf’ veel te snel (zelfs verslavende) medicatie en/of peperdure kant en klare voeding voor te schrijven van hun 'favoriete' merk. Het is de snelste manier om van de regen in de drup te belanden.

Dweilen met de kraan open
Zolang je geen aandacht hebt besteed aan het oplossen van de echte oorzaken van de problemen met jouw vogel, komen deze altijd weer terug. Het resultaat is dat je weer terug bent bij af, je portemonnee een stukje leger is en je weer op zoek moet naar een nieuwe oplossing (die niet werkt). Pappen en nathouden wordt dit ook wel genoemd, of dweilen met de kraan open.

Ik ben geen superheld, maar heb Marijke wel ‘gered’
Marijke sloot haar mail af met de vraag of ik ‘haar papegaai kon redden’. Een beetje een vreemde term. Ik ben geen superheld en mijn methode is niet gebaseerd op een wondermiddel. Wat ik wel doe is gedragsproblemen definitief oplossen door de echte oorzaken aan te pakken. Ik draai eerst de kraan dicht en ga vervolgens pas dweilen. Bij Marijke is het gelukt, en ik hoop oprecht dat jij de volgende bent die ik mag helpen!

 

Na de laatste 2 jaar echt alles uit de kast gehaald te hebben om ons grijsje te activeren en ook buiten zijn kooi te kunnen laten lopen, sta ik nu best wel versteld. Echt super gaaf dat we grijs gebied mochten uittesten voordat jullie het lanceren. Super bedankt daarvoor. Niet alleen vind ik het prachtig eruit zien, waardoor het aantrekkelijk wordt om de inhoud daadwerkelijk tot je te nemen en te gaan uitproberen, HET WERKT ECHT!

We weten niet precies wat Rocky heeft meegemaakt voor die bij ons kwam, wel weet ik dat hij zich nu eindelijk hier thuis gaat voelen doordat ik nu begrijp hoe je zijn gedrag WEL moet interpreteren....ik ga snel de volgende les doen en hou jullie op de hoogte!

(komt er ooit een eind aan? ik hoop t niet....)

Martijn

He Hans en Grace!

Hier dan een eerste reactie van mij. Echt super gaaf dat ik bij 'uitverkorenen'mag zijn om Grijs Gebied te helpen testen. Ik denk zeker dat je het snel voor iedereen beschikbaar moet stellen! Dit gaat echt heel veel papegaaien een veel plezieriger leven geven. Maar niet alleen de dieren zo merk ik. het wordt nu elke dag veel leuker met Dori om te gaan. Ze is bijna 21 jaar en we hadden eigenlijk een beetje de hoop verloren dat ze ooit nog kon veranderen van een toch vaak wat stille teruggetrokken (meestal wel lieve) vogel naar een happy huisdier zoals jullie schrijven waar het plezier vanaf straalt. Het is natuurlijk altijd zo met de verhalen die jullie krijgen dat anderen misschien denken dat t nep is ofzo, maar ik zou dan zeggen, laten ze het maar zelf proberen en dan oordelen, want al tijdens de eerste paar lessen kun je zien dat dit absoluut geen onzin is, maar echt goed doordacht materiaal. Ik ben volgens mij nog niet halverwege en dat is al heel ver....want Dori is sinds ik ben begonnen elke dag met de handdoek in de hand gewest en dat gaat steeds beter. De eerste keer was het een hoop herrie, 2e keer al minder en inderdaad vind ze het per dag leuker...ze strekt nu de kop uit bij het zien v/d handdoek om erin te mogen kruipen! Wat ik eigenlijk toch niet had verwacht, is nu dagelijks plezier geworden! We stay in touch...super bedankt nogmaals...

Joke

MIJN 7-STAPPEN METHODE (EN WAAROM DEZE WEL WERKT)

Door het succes van de website Papegaaienschool.nl (meer dan 14.000 bezoekers per maand) en de vele vragen/verzoeken van lezers/cliënten heb ik besloten om mijn 7-stappen methode toe te spitsen op de wereldwijd meest gehouden papegaai, de grijze roodstaart papegaai. Waar nodig maak ik zelfs onderscheid tussen de meest bekende Congo en Timney ondersoort.

Eigenlijk kwam het idee ook een beetje voort uit frustratie. Er wordt zoveel onzin verkocht over papegaaien probleem gedrag en – zoals ik hierboven al zei – zorgen bijna alle ‘hulpmiddelen’ alleen voor een legere portemonnee en (nog) meer wanhoop. Hieronder lees je waarom mijn methode wel werkt.

Geen wondermiddel, maar meerdere verbeteringen 
‘Magische trucs’ bestaan niet. Smeer dit op de veren van je vogel, geef hem dit te eten of te drinken, laat hem naar speciale muziek luisteren (etc. etc.) en je je vogel zal zich vanzelf voorbeeldig gaan gedragen, bestaat simpelweg niet. Het is regelrechte onzin. Papegaaien gedragsproblemen oplossen is altijd een kwestie van meerdere kleine verbeteringen die elkaar versterken. Samen zorgen ze voor 100% verbetering. Bovendien kun je met dit actie plan al deze problemen ook VOORKOMEN!

Niet alleen gericht op het dier zelf, maar op de hele leefsituatie
Een oplossing tegen problemen met papegaaien (en parkieten) kan alleen effectief zijn als het zich richt op de hele situatie waarin het dier of meerdere dieren zich dagelijks bevinden. Wat je vogel overdag tijdens jouw afwezigheid doet, bepaalt namelijk mede hoe hij zich ten opzichte van jou gedraagt als je er WEL bent. Dit heeft te maken met een algeheel welbevinden van het dier dat een aantal natuurlijke aangeboren behoeftes heeft, waarin altijd MOET worden voorzien, ongeacht WAAR een vogel leeft. Je kunt eindeloos blijven proberen bepaalde gedragingen af te leren, maar wat is aangeboren en instinctief nu eenmaal bij in dit geval een grijze roodstaart hoort, KUN je niet wegnemen. Je kunt alle hulpmiddelen uit de kast halen, maar als je qua dagindeling en algehele leefsituatie geen goede basis heb gelegd, blijft het zwemmen tegen de stroming in.

De oplossing ligt altijd bij jezelf
Om papegaaien problemen echt op te lossen moet je de echte oorzaken bij de wortel aanpakken. Hierbij gaat het om:

– het afrekenen met angsten in de juiste volgorde;
– het verstrekken van de juiste voeding op het juiste moment;
– het herstellen (en versterken) van de natuurlijke hormoonhuishouding van je vogel;
– het juist ‘instellen’ van de biologische klok om een natuurlijke balans tussen rust en actie te ontwikkelen.

Je raadt het al:  er is geen magische pil, wonderspray of andere ‘instant oplossing’ die dit voor je gaat doen. De oplossing ligt altijd bij jezelf. Mijn 7-stappen methode helpt je om terug te gaan naar de ‘fabrieksinstellingen’ en een goede harmonieuze kwaliteit van leven van je papegaai en jou samen (weer) vanzelfsprekend te maken.

Vanuit o.a. ruim 20 jaar dagelijkse ervaring met de grijze roodstaart papegaai als huisdier en met de kweek van deze soort hebben we een alles omvattend project voor jou tot stand gebracht.

Met dit ultieme actie plan heb je gedurende de maximale levensverwachting van een grijze roodstaart (65 -85 jaar) 24/7 365 dagen per jaar toegang tot de grootste en meest gedetailleerde kennis bank over deze soort. Geen raadsels meer over het gedrag, de verzorging, de voeding, opvoeding, conditionering, training, herkennen van kwaaltjes en ziektes. De oplossing is vanaf nu altijd dichtbij.

Klik hier en begin direct met de 7 stappen methode (tijdelijk 100,- KORTING)
 • Leer de Grijze kennen
 • Een Grijze is een Wijze
 • Papegaaien Biologie
 • Papegaaien Psychologie
 • Grijze Roodstaart Huisvesting
 • Grijze Roodstaart Voeding
 • Grijze Roodstaart Training & Vliegtraining
 • Grijze Roodstaart Gezondheidszorg
 • Grijze Roodstaart Gedragsproblemen
 • Grijze Roodstaart van Kooi naar Kamer
 • Grijze Roodstaart in de Natuur
 • Grijze Roodstaart Stap Voor Stap Planning
 • Persoonlijke Coaching m.b.t. Jouw Vogel

"Veel eigenaren van zich slecht gedragende papegaaien beginnen pas halverwege of tegen het eind van de middag om met hun vogel iets te ondernemen. Op dat moment ben je al ruimschoots te laat"

HOE ONZE METHODE JOU GAAT HELPEN OM DE ECHTE OORZAKEN BIJ DE WORTEL AAN TE PAKKEN EN GEDRAGSPROBLEMEN TE VOORKOMEN

#1: AFREKENEN MET ANGST, SPANNING EN STRESS

‘Hoe breng ik ooit verandering aan in het gedrag va mijn papegaai?’ ‘Kan onze grijze die gewoon is zoals ze is eigenlijk ooit wel veranderen en waarom zou dat moeten?’ ‘Uit de kooi is gewoon onmogelijk voor onze vogel…’ Zeg eens eerlijk: hoeveel weet jij over het oorspronkelijk natuurlijke leven dat een grijze roodstaart papegaai in de natuur leeft? Wist je dat een grijze roodstaart eigenlijk geen huisdier is, zoals honden, katten, cavia's en konijnen dat wel zijn? De kans is groot dat jijzelf het 'ongewenste' gedrag van je papegaai in stand houdt en misschien zelfs hebt veroorzaakt. Hoe dat werkt?

 • Je manier van reageren op ongeacht welke gedrag van je vogel bepaald of hij het weer doet of niet
 • Het lukt inderdaad niet om hem te veranderen, omdat je niet weet hoe
 • Je angst is bevestigd: ‘zie je wel dat het niet lukt’
 • De volgende keer kijk je wel uit om je papegaai zomaar te benaderen

Het lijkt dramatisch, maar dat is het niet: vind de rust en het inzicht dat je nodig hebt levenslang op een succesvolle creatieve manier met je vogel om te gaan.

Zie je het probleem? Telkens herhaal, bevestig en versterk je de boodschap richting je vogel: je bent eigenlijk niet te vertrouwen want straks ga je weer bijten. ( schreeuwen enz) Het door jou ongewenste gedrag ( wat niet bij een huisdier hoort) gaat hierdoor langzaam maar zeker deel uitmaken van de identiteit van je vogel. Je onderbewustzijn wordt je grootste tegenstander…

Hoewel het vaak dramatisch lijkt, is het dat niet! Het mooie van gedachten is dat ze niet alleen tegen, maar ook voor je kunnen werken. En daar hebben we meer controle over dan je denkt. Ik ga je er bij helpen. Hieronder alvast een voorproefje van wat mijn methode je gaat bieden:

 • Hoe je doeltreffend stopt met het ‘voeden’ en laten groeien van ongewenst gedrag bij je papegaai
 • 8 onbewuste gewoonten – bijna elke huiskamer vogel doet het – die minder onschuldig zijn dan het lijkt
 • Hoe een andere bewezen succesvolle aanpak ervoor gaat zorgen dat je vogel op andere gedachten komt, zonder nog angstiger te worden.
 • Hoe je op dag 1 al kunt zorgen dat er een start wordt gemaakt met gedragsverandering richting de best mogelijke kwaliteit van leven voor je papegaai en daarmee ook voor jezelf.
 • Je krijgt deels op wetenschappelijk onderzoek en op onze ruim 20 jaar ervaring met het kweken, opvoeden en socialiseren van grijze roodstaart papegaaien gebaseerde praktisch toepasbare kennis aangereikt. Hiermee wordt al ruim 40 jaar ook door professionele trainers groot succes geboekt.
 • Intelligent als een kind

  Wist je dat n.a.v. wetenschappelijk onderzoek is vastgesteld dat de grijze roodstaart papegaai de intelligentie bezit die vergelijkbaar is met die van een kind van 5?

Deze kennis op zichzelf heeft nog weinig concrete verandering gebracht in het dagelijks leven van vele grijzen die in gevangenschap worden gehouden. Dit actie plan laat je zien hoe je stap voor stap de intelligentie van je vogel kunt aanspreken en gebruiken.

 • Conservatief Aangelegd

  Een van de aangeboren eigenschappen van een grijze roodstaart papegaai is dat ze een zekere behoudende instelling hebben t.a.v. gewoontes, gebruiken en op sociaal vlak.

Ontdek in het Ultieme Actie Plan 'Grijs Gebied' hoe je dusdanig met deze eigenschap omgaat dat het geen enkel obstakel vormt in de dagelijkse omgang. Je zult versteld staan!

GRIJS GEBIED KENMERKEN

De sleutel tot een gelukkige grijze begint en eindigt met vertrouwen. Een zelfverzekerde vogel voelt zich veilig en vertrouwt erop dat zijn omgeving veilig is. Een zelfverzekerde vogel verwelkomt nieuw speelgoed in zijn kooi, heeft geen meltdown tijdens onweersbuien en beschouwt de familie hond of kat als hinderlijk, maar niets meer.

Je zult dit bereiken door een diepe en duurzame band met je vogel te creëren. Als vertrouwen eenmaal is gevestigd, is de wereld een veel minder bedreigende plaats. Het vertrouwen groeit als elke nieuwe ervaring een positief resultaat heeft, en de timide grijze ontdekt dat er niets is om bang voor te zijn.

Leer Papegaaien Liefde

Verantwoord Vliegen Aanleren

Modernste Lestechniek

Jouw Papegaai Wordt Een Ster

GRIJS GEBIED KENMERKEN

De sleutel tot een gelukkige grijze begint en eindigt met vertrouwen. Een zelfverzekerde vogel voelt zich veilig en vertrouwt erop dat zijn omgeving veilig is. Een zelfverzekerde vogel verwelkomt nieuw speelgoed in zijn kooi, heeft geen meltdown tijdens onweersbuien en beschouwt de familie hond of kat als hinderlijk, maar niets meer.

Je zult dit bereiken door een diepe en duurzame band met je vogel te creëren. Als vertrouwen eenmaal is gevestigd, is de wereld een veel minder bedreigende plaats. Het vertrouwen groeit als elke nieuwe ervaring een positief resultaat heeft, en de timide grijze ontdekt dat er niets is om bang voor te zijn.

Leer Papegaaien Liefde

Verantwoord Vliegen Aanleren

Modernste Lestechniek

Jouw Papegaai Wordt Een Ster

Succes Verzekerd

Veel weten over papegaaien is een ding, maar het is nog wat anders om die kennis op een begrijpelijke manier over te brengen. Door de jarenlange ervaring in het geven van cursussen, workshops en seminars zowel offline als online ben je ervan verzekerd dat ook dit Ultieme Grijze Roodstaart Actie Plan is afgestemd op gebruikersvriendelijkheid. Het is toegankelijk voor iedereen en je hebt beslist geen vooropleiding nodig.

 

100% ZEKER & VEILIG

24/7 365 DG/JAAR TOEGANKELIJK

LIFETIME SUPPORT

Overal Probleemloos Kijken

Het hele project is technisch geoptimaliseerd om op alle moderne media perfect weergegeven te kunnen worden. Op je nu een smartphone, tablet, laptop, pc of zelfs TV gebruikt om de lessen te volgen, de lay-out past zich aan jou aan. Dat is wel zo handig!

Is Tam Gelijk Aan Gelukkig?

Elke tamme vogel die nooit basis vaardigheden heeft geleerd die noodzakelijk zijn om succesvol in huis te leven als gezelschapsdier ontwikkelt automatisch gedragsproblemen. Je leert nu hoe je dit voorkomt, door de vogel eenvoudig te conditioneren. Zo leg je meteen een goede basis voor de verdere trainen in deze cursus.

Meest omvangrijke GRIJZE ROODSTAART
Legacy Plan ooit

 

"GRIJS GEBIED" bevat alles wat je moet weten om te beginnen met het temmen en trainen van een gelukkige, leuke papegaai!

Het hebben van een 'huisdierenpapegaai' is een grote vreugde die unieke verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Papegaaien waar al hun behoeften aan zijn voldaan, worden gemakkelijker getemd en worden meer trainbaar als dat eenmaal is gebeurd.

"GRIJS GEBIED" laat je precies zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je een goede verbinding met je papegaai maakt, zodat je hem gemakkelijker kunt temmen en trainen!

In "GRIJS GEBIED" ontdek je o.a.:

- BEGRIJP DE DIVERSE PAPEGAAIEN-RASSEN - alles wat je moet weten over de vele soorten papegaaien om er zeker van te zijn dat je het beste ras voor je situatie kiest!

- BASISKENMERKEN VAN PAPEGAAIEN - ontdek de basiskenmerken die papegaaien delen en stel een onderzoek naar jezelf in!

- HET VOORZIEN IN EEN SOORT SPECIFIEKE HUISVESTING SITUATIE VOOR DE GRIJZE ROODSTAART (CONGO EN TIMNEY BEIDEN BEHANDELD) - geef uw papegaai een gelukkig en comfortabel huis en pluk de vruchten!

- ALGEMENE PAPEGAAIEN ZORG - zorg ervoor dat je deze eenvoudige stappen volgt en zorg ervoor dat je papegaai gezond is!

- HOE DENKEN GRIJZE ROODSTAARTEN EN HOE LEREN ZE? - de sleutel tot het begrijpen van je papegaai!

- KOOI TRAININGSTECHNIEKEN VOOR GRIJZEN - de eenvoudigste manieren om uw papegaai vanuit en buiten de kooi te trainen!

- TRAININGSTECHNIEKEN OM AGRESSIEF PAPEGAAIENGEDRAG TE VERBETEREN EN ALLES DAT TE MAKEN HEEFT MET FYSIEK MENSELIJK CONTACT TE VERGEMAKKELIJKEN - hoe je ervoor kunt zorgen dat je papegaai vriendelijk is voor de mens!

- OPLEIDING VAN PAPEGAAIEN VOOR BADDEREN EN ANDERE ESSENTIËLE BEZIGHEDEN - ontdek mijn eenvoudige methoden om uw papegaai te wassen en te verzorgen!

- LEER PAPEGAAIEN VOCALE COMMUNICATIE, SPREKEN - Ik laat je de eenvoudigste manier zien om je papegaai te laten spreken, in de zin dat hij WEET wat hij zegt!

- ANDERE HANDIGE TRUCS DIE PAPEGAAIEN KUNNEN LEREN - hoe je je papegaai kunt laten zwaaien, dingen ophalen en nog veel meer!

- PAPEGAAI MEE NAAR BUITEN - Ontdek hoe je je papegaai veilig naar buiten kunt brengen!

En nog heel veel meer...

Papegaaien hebben een ongelooflijk lange levensduur, dus het is belangrijk dat er een goede verbinding wordt gemaakt met degenen die hun levenslange zorgverleners zijn. Mijn nieuwe alle in 1 totaal pakket laat zien hoe je dit moet doen en nog veel meer!

Ontdek hoe "GRIJS GEBIED" je relatie met je papegaai vandaag nog kan verbeteren.

Oh ja, vergeet niet de dubbele betekenis van deze alles in 1 cursus 'GRIJS GEBIED'.

Een Grijze Roodstaart papegaai gebied ons a.h.w. een aantal voorwaarden en regels die er voor zorgen dat je vogel samen met jou een gelukkig leven zal leiden. 'GRIJS GEBIED' Is ook de benaming van de Online Omgeving van deze unieke mega cursus!

Klik eenvoudig op de link hieronder om meteen aan de slag te gaan!

Gezondheid Checklist: de vertaling naar de praktijk

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je leest een boek en na afloop denk je ‘oke, en nu?’. Ik wil dit voorkomen en heb daarom de ‘Gezondheid-Checklist’ ontwikkeld. Hierop staat precies wat je dagelijks moet doen en laten om de methode zo goed mogelijk in de praktijk te brengen. Hang ‘m aan het prikbord of aan een kooi en leg een ijzersterke basis voor de toekomstige trainingen. Je kunt de Gezondheid- Checklist downloaden binnen de ledenwebsite.

 

100% ZEKER & VEILIG

24/7 365 DG/JAAR TOEGANKELIJK

LIFETIME SUPPORT

Voeding Checklist: weten is beter eten

Wat je niet weet kun je toepassen. Het voedingspatroon heeft invloed op het algehele welzijn van je vogel, dus ook op zijn humeur en gewilligheid om met jou bezig te zijn. Een vogel die 'lekker in z'n veren zit' reageert anders op jou dan een vogel die overvoed, ondervoed of anders verkeerd gevoed wordt. Grijze Roodstaarten hebben specifieke voedingsbehoeftes en bepaalde gevoeligheden voor voedingsstoffen. Kalkgebrek is er bijvoorbeeld 1 van die zich snel kan ontwikkelen met vervelende gevolgen. Met de uitgebreide Voeding-Checklist voorkom je voeding gerelateerde problemen en breng je jouw vogel in optimale fysieke conditie.

Succes Verzekerd

Veel weten over papegaaien is een ding, maar het is nog wat anders om die kennis op een begrijpelijke manier over te brengen. Door de jarenlange ervaring in het geven van cursussen, workshops en seminars zowel offline als online ben je ervan verzekerd dat ook dit Ultieme Grijze Roodstaart Actie Plan is afgestemd op gebruikersvriendelijkheid. Het is toegankelijk voor iedereen en je hebt beslist geen vooropleiding nodig.

 

100% ZEKER & VEILIG

24/7 365 DG/JAAR TOEGANKELIJK

LIFETIME SUPPORT

Prijzen Voor Deelname

Het totale pakket van 'GRIJS GEBIED' incl. uitgebreid werkboek, dvd's, levenslang toegang tot het gehele online project inclusief meest uitgebreide lessenpakket hieromtrent ooit, updates t/m 2022 en support voor de eenmalige prijs van (v/a) €377,-.

Alleen vandaag ontvangt u bij inschrijving voor 'GRIJS GEBIED' als extra CADEAU de Papegaaien Welzijn Wijzer inclusief full colour geprinte versie t.w.v. €57,-. Direct na inschrijving ontvangt u levenslang toegang tot de bijbehorende website incl. updates t/m 2022.

Op dit moment nog 15 3 pakketten beschikbaar voor de introductieprijs.

We zijn er om te helpen...

We hebben we in de afgelopen ruim 20 jaar internationaal heel veel ervaring opgedaan met ontzettend veel verschillende grijzen roodstaarten. Hieruit is een lespakket ontstaan dat op vrijwel alle vogels van toepassing is. Zelfs op andere soorten dan de grijze roodstaart voor een belangrijk deel. Toch blijft elke grijze roodstaart papegaai individueel uniek. Zeker vogels die volwassen zijn en waarvan niet bekend is wat ze meemaakten voordat ze bij de huidige eigenaar kwamen, verdienen soms een extra blik die we graag helpen werpen.

 • Q.Is GRIJS GEBIED ook geschikt voor andere vogels?

  A.Het hele project is weliswaar gebaseerd en gericht op de grijze roodstaart, maar het entertainment gehalte is hoog. Bovendien zijn bepaalde behandelde onderwerpen ook toepasbaar voor andere soorten.

 • Q.Kan ik ook in delen betalen?

  A.Het is helaas niet mogelijk in delen te betalen.

 • Q.Kan ik ook met credit card betalen?

  A.Dat is mogelijk. Stuur ons aub via het contact formulier een verzoek hierom. U ontvangt dan een speciale betaallink.

 • Q.Ik vind het vaag, klopt alles wel?

  A.Alles wat vermeld is op deze introductie pagina klopt absoluut. Echter zal e.e.a. qua omschrijving van de inhoud komende tijd worden aangevuld en verbeterd. Het betreft de eerste VOOR- AANKONDIGING.

 • Q.Wat als alles ineens offline is?

  A.GRIJS GEBIED heeft sowieso een compleet DVD pakket inclusief, maar anno nu is het internet dusdanig doorontwikkeld dat website alleen tijdelijk door een technische storing wel eens offline kunnen zijn. Wij werken echter met de allerbeste webhosting in Nederland verkrijgbaar. De gehele site staat dus op Nederlandse servers en is daarom ook razend snel.

 • Q.Kan ik hiermee ook ongewenst gedrag afleren?

  A.Wij leggen o.a. tot in detail uit meestal a.d.h.v. video’s hoe de meest voorkomende ongewenste gedragingen, zoals bijten, schreeuwen, niet aangeraakt willen worden en plukken afgeleerd kunnen worden.

© grijzeroodstaartpapegaai.com · All Rights Reserved